El nostre equip

Administració:

Aina Ribas

Em dic Aina Ribas i soc la recepcionista d'Up! Idiomes. Procedeixo d'un petit poble de la comarca del Baix Empordà. Soc estudiant universitària i estic a punt de finalitzar el Grau d'Educació Social.

He treballat com a monitora, ja que gaudeixo molt de l'oci amb els nens.

M'agrada molt la natura, per això gaudeixo molt del senderisme, ja sigui per a pujar una muntanya, anar a veure un llac, o fer una petita ruta per a prendre l'aire.

ELE Girona

Laura Creus

Em dic Laura i encara que vaig néixer i vaig créixer a Girona, actualment visc a Santa Cristina d'Aro. Vaig estudiar la carrera de Relacions Públiques a la Universitat de Bournemouth, Anglaterra. M'encarrego de la gestió de la comptabilitat i del departament laboral de l'escola. M'agrada molt fer esport i ballar salsa, i sempre que puc aprofito per a viatjar!

catalan lessons online

Noelia Orellana

Soc la Noelia Orellana. Vaig néixer al Maresme i visc a Girona des de fa uns anys. Vaig estudiar Administració i Finances, i Empresarials a la Universitat de Girona. M'encanta treballar en equip i estar involucrada en el dia a dia dels nostres estudiants. Intento viatjar tot el que puc per a conèixer noves cultures i ampliar els meus horitzons.

Spanish lessons online

Coordinació

Direcció

Cristina Ramos

Soc la Cristina Ramos i soc de Banyoles. Soc la coordinadora d'Up! Idiomes i a més, professora de castellà i català. Actualment visc a Girona i, encara que trobo a faltar l'estany, haig de confessar que estic molt bé aquí. Vaig estudiar els Graus de Català i Castellà a la Universitat de Girona i després vaig fer el Màster d'Ensenyament de Català i Castellà com a Segona Llengua. Ensenyar idiomes m'encanta perquè em permet treballar amb el llenguatge, que sempre m'ha fascinat, i acostar-me a altres cultures i maneres de pensar. En el meu temps lliure, m'agrada jugar a jocs de taula, encara que també gaudeixo molt amb la música i la lectura.

qualified castilian spanish teachers

Andrew Dickin

Vaig néixer a Londres, però vaig viure en diversos llocs del sud d'Anglaterra. El meu pare tenia un hotel, per la qual cosa vaig obtenir primer un diploma en Estudis Empresarials i després em vaig especialitzar en Gestió Hotelera i de Catering. Per casualitat, vaig acabar a Girona i després d'uns anys ensenyant anglès, vaig decidir que m'agradava prou com per a prendre-ho de debò. Vaig fer un curs de TEFL i després d'un breu període com a pilot professional de globus aerostàtics, vaig començar amb UP! Idiomes.

A més d'ensenyar i intentar dirigir l'escola, formo part del comitè de l'Associació Benèfica Britànica i vaig ser triat com a Cònsol Honorari Britànic per a la província de Girona. A través d'aquestes organitzacions i l'escola, he tingut la sort de conèixer (i ensenyar!) a persones realment meravelloses.

Des del principi, vaig saber que UP! havia de ser diferent. No volia una escola "d'anglès" perquè crec que tots els idiomes són igualment importants. A més, crec fermament que a través de la comunicació i l'aprenentatge sobre la vida i les diferents cultures, tots podem ser millors persones.

Centro cervantes en Girona?

Espanyol com a llengua estrangera ELE

Anna Ortega

Em dic Anna Ortega, soc de Girona i també visc aquí. He estudiat el grau en Llengua i literatura espanyoles i estic acabant el Màster en Ensenyament de Català i Castellà com a Segones Llengües, tots dos a la UdG. Soc professora de castellà i català com a llengües estrangeres, i vaig fer les pràctiques com a professora d'espanyol a la Universitat de Florència. M'agrada molt viatjar, cuinar i fer excursions!

Español como lengua extranjera

Júlia Grabuleda

Em dic Júlia i he estudiat Llengua i Literatura Catalana i Castellana, amb especialització en l'Ensenyament de Castellà i Català com a Segones Llengües. Durant el Màster, vaig realitzar les pràctiques com a professora de castellà a la "Università degli Studi di Padova" i des de novembre de 2022, sóc professora a l'Acadèmia Up Idiomes. M'agrada llegir, la música i viatjar. Gràcies als meus alumnes, aprenc noves cultures, idiomes i costums de diferents països.

learn catalan in catalunya or online

Anglès com a  llengua estrangera EFL

Alba Almenara

Sóoc l'Alba Almenara, mestra a UP! Idiomes. Actualment, soc estudiant de tercer grau de Mestra d'Educació Primària a la Universitat de Girona. Visc en un petit poble anomenat Vilablareix, on he estat fent activitats extraescolars d'anglès a l'escola, així com altres activitats d'oci.

M'encanta viatjar i descobrir llocs nous, per això enguany, he tingut l'oportunitat d'anar-me d'Erasmus a la universitat de Sördertörn (Suècia). Altres aficions amb les quals també gaudeixo molt, són la lectura i l'esport.

DELE Girona

Jessica Natarelli

El meu nom és Jessica i soc professora i traductora d'anglès. Soc originària de Southampton, Anglaterra, però ara visc a Girona. Estimo aquesta ciutat!

Abans de començar la meva carrera, vaig estudiar Llicenciatura en Llengües Modernes (castellà i mandarí) i també vaig obtenir un Certificat TESOL (Ensenyament d'Anglés per a Parlants d'Altres Idiomes) a la Universitat de Portsmouth. Després, vaig realitzar un màster en Traducció i Interpretació (castellà> anglès britànic) a la Universitat de Swansea.

Porto dos anys ensenyant i realment m'encanta. He tingut la meravellosa oportunitat d'ensenyar a persones de diferents edats i gaudeixo dels diferents desafiaments que cadascun presenta. Actualment, estic ensenyant a adults, però també he tingut l'experiència d'ensenyar a nens. També tinc experiència en l'ensenyament en línia i presencial.

Una cosa que m'agrada molt fer és aprendre idiomes! Actualment parlo anglès, castellà i italià, però he intentat aprendre altres idiomes com el francès, mandarí, àrab i grec en el passat. El meu pròxim repte, és el català!

qualified catalan teachers

Marc Toone

Vaig néixer a Manchester, on vaig treballar a la indústria de les assegurances. He treballat com a guia turístic i animador a França, Blanes i L'Estartit. Porto setze anys com a professor d'anglès. Els meus entreteniments són anar en bicicleta de muntanya i escriure cançons. Tinc cinc canals de YouTube i el meu equip de futbol favorit és el Manchester City.

English lessons online

Stephen Horton

Després de 30 anys treballant en negocis internacionals al Regne Unit, vaig decidir que era hora d'un canvi. La meva dona i jo vam tenir moltes aventures viatjant pel món, incloent estar atrapats en un poderós terratrèmol a Nova Zelanda... Ens vam traslladar a Girona l'any passat i gaudim de tot a la ciutat... Intento córrer o anar en bicicleta... encara que més lentament del que solia fer-ho. Tinc experiència i el repte més gros, és aprendre català!

English online lessons

Català com a  llengua estrangera 

Neus Alenyà

Soc la Neus i l'any 2020 vaig finalitzar el doble grau en Educació Infantil i Primària. Més endavant, em vaig treure el nivell C2 de català i posteriorment vaig cursar el Màster en Ensenyament d'Espanyol i de Català com a segones llengües, el qual em va permetre dur a terme un curs de català bàsic a la Universitat de Bari (Itàlia), l'any 2022. Actualment faig classes a UP! Idiomes i imparteixo un curs de català al centre "Empordà Formació" de Palafrugell. 

learn catalan in catalunya or online

Francès com a  llengua estrangera 

Sylvie Martin

Soc la Sylvie i vaig néixer a Lió (França). Vaig estudiar a l’École élémentaire Lamartine fins als 11 anys. Després vaig seguir els meus estudis al College - Lycée Ampaire, a Lió, on vaig fer el batxillerat. Vaig ingressar a la Universitat de Jean Moulin per a aconseguir el Bac+3 en literatura i llengües (castellà i italià) (diplomatura o llicenciatura). Les meves aficions són la literatura, el cinema, l'art en general i els passejos arran de mar. També m'agrada viatjar. He estat al Regne Unit, el Marroc, l'Argentina, Itàlia, etc.

French online lessons

Portuguès com a  llengua estrangera 

Valéria de Araujo

Vaig néixer a la ciutat de Sao Paulo, Brasil, i l'any 2007 em vaig enamorar de Catalunya i d'un català. Des de llavors que visc aquí i em dedico a la traducció i l'ensenyament de l'idioma portuguès des del 2011. El llenguatge i la comunicació són la base de la meva formació, l'ensenyament i la societat són la meva passió. Em vaig graduar en Biblioteconomia i Ciències de la Informació, tinc un postgrau en ensenyament de Portuguès com a segona llengua i Portuguès com a llengua heretada. A més, tinc una àmplia formació en lingüística, filosofia i ensenyament. He treballat com a documentalista per a diferents multinacionals (Tecumseh, Volkswagen...) i com a redactora i revisora per als periòdics "O movimento" i "Jornal dona Cidade". Soc deixebla del pedagog brasiler Paulo Freire. M'apassiona la música (especialment la de Chico Buarque), el cinema (amb crispetes), ser mare i la natura.

Portuguese online lessons

Italià com a  llengua estrangera 

Vito Palermo

El meu nom és Vito! Soc d'un petit poble anomenat Piana degli albanesi, situat a Sicília, Itàlia. En aquesta ciutat existeix el que anomenem "bilingüisme": els meus ancestres són d'Albània i parlem el mateix idioma que fa 500 anys.

Vaig estudiar idiomes i traducció a la universitat i en parlo 4! Sempre m'ha encantat ensenyar idiomes a persones estrangeres, especialment italià. Sé que no és tan fàcil... però és un dels idiomes de l'amor! Com no estudiaràs italià?

Durant el meu temps lliure, m'encanta fer senderisme a les muntanyes o al llac: el meu petit poble està envoltat de natura i m'encanta! M'agrada passar temps als museus i veure pel·lícules estrangeres, només per a començar a estudiar i millorar nous idiomes des de zero!

Italian lessons online

El nostre bus

Bus Up! Idiomes

Leyland Titan  PD3 de 1969 que ens acompanya des de 2010.

Bus de dos pisos Girona