Recepción de Up idiomas en Girona

Zona "Recepció"

learn catalan

Biblioteca

Up idiomas escuela de idiomas ELE

Passadís cap a aules

L'escola Up! de Girona

El centre, al centre de Girona

L' escola d'Idiomes UP! està situada a la ciutat de Girona, Catalunya, Espanya. Les instal·lacions són modernes i compten amb tot el necessari per a oferir un ambient d'aprenentatge còmode i efectiu. El centre té una àrea de recepció per a l'atenció d'alumnes, pares i clients. A més, els docents disposen d'una àrea de descans amb nevera, microones, cafetera, etc.

Les aules de l'escola són cinc, dues d'elles dedicades a les classes de castellà espanyol. Quatre d'aquestes aules disposen d'ordinadors amb connexió a internet. A més, la biblioteca/sala d'aprenentatge té una impressora/fotocopiadora a la disposició dels docents. L'administració de l'escola es gestiona des d'una àrea adjacent compartimentada en tres espais: laboral, gestió administrativa i coordinació i direcció.

L'Escola d'Idiomes UP! a Girona ofereix una àmplia varietat de cursos i serveis addicionals per a assegurar que els estudiants tinguin una experiència d'aprenentatge efectiva i enriquidora. Reconeixem que cada estudiant té necessitats i ritmes d'aprenentatge diferents, és per això que oferim classes personalitzades i flexibles


Si busques una escola d'idiomes a Girona, truca'ns i passa per l'escola en persona per conèixer-nos. Serà un plaer ensenyar-te l'escola i respondre a preguntes que puguis tenir, conèixer-te en persona i entendre les teves motivacions per aprendre idiomes. Prova una classe sense cap compromís.


Up idiomas Girona, Spanish lessons

Aula "Rome"

escuela de idiomas girona

Aula "London"

learn spanish in spain

Aula "Paris"

traduccions a girona

Zona "Administració"

escola oficial d'idiomes

Aula "Tòquio"