Classes en línia

En el món actual, caracteritzat per un ritme accelerat, l'habilitat de comunicar-se de manera efectiva s'ha convertit en una habilitat valuosa. Ja sigui que siguis un estudiant, un professional o simplement algú que desitgi millorar les seves habilitats lingüístiques, Up! Idiomes està aquí per ajudar-te a aconseguir els teus objectius. Estem orgullosos d'oferirclasses d'idiomes en línia que proporcionen flexibilitat i accessibilitat, permetent-te aprendre idiomes des d'on siguis al planeta Terra.


La flexibilitat és clau

Un dels avantatges més importants de les nostres classes d'idiomes en línia és la flexibilitat que ofereixen. La vida pot ser agitada, i trobar temps per assistir a classes presencials pot ser un repte. Amb Up! Idiomes, ara pots adaptar la teva experiència d'aprenentatge d'idiomes segons la teva programació. Sigui que siguis una persona matinera o que prefereixis sessions nocturnes, les nostres lliçons en línia estan disponibles per a la teva comoditat.


Aprèn amb Up! Idiomes des de Qualsevol Lloc

El món esdevé cada vegada més interconnectat, i entenem que els nostres estudiants estan repartits arreu del món. Amb Up! Idiomes, pots accedir a les nostres lliçons d'idiomes d'alta qualitat des de qualsevol lloc del planeta Terra. Tot el que necessites és una connexió a internet, i pots iniciar el teu viatge lingüístic sense fronteres geogràfiques.


Google Workspace per a un aprenentatge sense fronteres

Per millorar la teva experiència d'aprenentatge en línia, ens hem associat amb Google Workspace, un conjunt complet d'eines que proporciona un entorn d'aprenentatge sense fronteres  interactiu.  Així és com Google Workspace millora les teves lliçons d'idiomes amb Up! Idiomes:


Google Meet: Les nostres lliçons en línia es realitzen mitjançant Google Meet, una plataforma segura de videoconferència. Això significa que pots interactuar amb professors experimentats d'idiomes en temps real, tal com ho faries en un entorn de classe tradicional.


Google Classroom: Google Classroom és una plataforma fàcil d'usar que et permet accedir a materials de curs, tasques i recursos amb facilitat. És un centre digital on pots mantenir-te organitzat i seguir el teu progrés al llarg del curs.


Compartir Fitxers: Amb Google Drive, pots compartir i col·laborar fàcilment en documents, presentacions i altres materials d'estudi. Aquesta característica promou l'aprenentatge en grup i la col·laboració entre estudiants.


Accessibilitat: Google Workspace està dissenyat per ser accessible en diversos dispositius, inclosos ordinadors portàtils, tauletes i telèfons intel·ligents. Això garanteix que puguis participar en les lliçons des del dispositiu que prefereixis, fent l'aprenentatge encara més convenient.


A Up! Idiomes, creiem que l'aprenentatge d'idiomes hauria de ser accessible per a tothom, independentment de la seva ubicació o restriccions de programació. Amb l'ús de Google Workspace, estem compromesos a proporcionar-te lliçons d'idiomes en línia flexibles i d'alta qualitat que satisfacin les teves necessitats úniques. Ara pots aprendre idiomes des d'on siguis al planeta Terra, obrint portes a noves oportunitats i connexions a la comunitat global. Fes-nos costat en el teu viatge lingüístic i comença a parlar amb confiança avui mateix!