Agenda

Explorant Girona amb Up! Idiomes: una aventura d'aprenentatge d'idiomes


Salutacions des de la vibrant ciutat de Girona, on la cultura, la llengua i la comunitat es fonen en una emocionant barreja d'experiències! A mesura que canvien les estacions, també canvien les oportunitats per explorar, aprendre i connectar en aquest encantador racó de Catalunya. Al cor d'aquest viatge lingüístic i cultural es troba Up! Idiomes, la vostra guia de confiança en el camí cap al domini dels idiomes i la immersió en les riques ofertes de Girona.


Up! Idiomes: el teu destí per a l'aprenentatge d'idiomes. Situada enmig dels paisatges pintorescos de Girona, Up! Idiomes no és només una escola d'idiomes; és una porta d'entrada a un món de possibilitats. Ja siguis un viatger curiós, un estudiant dedicat o un professional que busca millorar les seves habilitats lingüístiques, Up! Idiomes s'adapta a tothom. El nostre dedicat equip d'educadors, armat amb mètodes d'ensenyament innovadors i una passió pels idiomes, garanteix que el vostre viatge d'aprenentatge d'idiomes sigui enriquidor i agradable.


Què trobaràs a l'agenda? L'emocionant calendari de Girona desborda d'esdeveniments culturals, festivals i oportunitats d'aprenentatge d'idiomes. Aquí tens un tast d'algunes de les activitats i esdeveniments dels quals estem orgullosos de formar part:Això és només un tast del que està passant a Girona i a Up! Idiomes. Ja siguis un resident local o un visitant, et convidem a formar part d'aquest emocionant viatge d'aprenentatge d'idiomes al cor de Girona. Estigues atent a les actualitzacions sobre els nostres propers esdeveniments i deixeu-nos guiar-vos a través del fascinant món de l'aprenentatge d'idiomes.

Tenim moltes ganes de compartir aquesta aventura amb vosaltres!

CAT-Agenda.pdf